Foto’s Weesper Jeugd Triathlon 2023

Wat een onwijs geslaagde editie hebben we gehad. Het weer was perfect met een goede water temperatuur en op de fiets geen zuchtje wind te bekennen. Lopen nog net niet op het warmst van de dag dus het kon niet beter.

Om 9:00uur klonk het startschot en de eerste groep jongens van groep 7 & 8. Deze moesten twee rondes zwemmen (200m) en één ronde fietsen (1650m) met als slot 1km lopen. De dames mochten daarna precies dezelfde afstand doen. Toen ze allemaal gefinished waren werd het parcour iets aangepast voor de groep 5 & 6. Deze gingen 100m zwemmen, 1.3km fietsen en 560m lopen.

De meeste deelnemers vonden het spannend maar na afloop vooral ook super gaaf! Ook was er nog veel te leren voor onze nieuwe talenten zoals dat je niet mag fietsen in de wisselzone of dat je je schoenen niet alvast moet strikken omdat je er met natte voeten dan niet meer in komt. De vele toeschouwers, zowel ouder, opa’s, oma’s, broers en zussen, stonden luidkeels aan te moedigen. Bij de finish kreeg iedereen een mooie medaiile naar huis.

Op naar volgend jaar!

Bekijk hier de foto’s van de Weesper Jeugd Triathlon 2023 (facebook)
Je kan ze ook op origineel formaat downloaden (flickr)

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.