Wat ooit begon als een kleinschalig evenement is na 10 jaar uitgegroeid tot een groots kinderevenement in Weesp. Voor Koen Beenken, de organisator van dit mooie evenement, was dit het moment om te stoppen. Koen, bedankt voor het jarenlange organiseren!!

Wat nu!!!

Er is een nieuwe organisatie opgestaan in 2018 om het al bestaande evenement verder uit te bouwen. De nieuwe organisatie bestaat uit Paula van der Pouw- Kuiper, Marc Schouten, Sandra Varkevisser, Lambert Morsink en Deborah Schouten.

Afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het aanvragen van vergunningen, regelen en organiseren van de triathlon. Wij zijn ook van naam veranderd vanaf nu is het De Weesper Jeugd Triathlon. Waarom zijn wij van naam veranderd: naast de Weesper jeugd recreanten zullen er ook startseries zijn van jeugd en junioren die al wat langer met triathlon bezig zijn.

“Wij willen deze dag dan ook in het teken laten staan van de triathlonsport voor kinderen van alle leeftijden en hopen dan ook op een grote opkomst en geslaagde dag.”